”Ați renunța la Pintilii pentru un antrenor cu licență?” Răzvan Burleanu s-a pus în locul lui Gigi Becali și a dat răspunsul – DigiSport

  • Cupa Spaniei: Arenteiro – Atletico Madrid, joi, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. CityLiverpool, joi, 22:00, DGS 1

Situația este una inedită, pentru că Pintilii este ”principal” la FCSB, însă în acte această funcție este ocupată de Leo Strizu, pentru că fostul mijlocaș nu deține Licența Pro.

Ce a spus Răzvan Burleanu despre situația de pe banca tehnică a FCSB-ului

În cadrul unei conferințe de presă, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost întrebat cum ar proceda dacă s-ar afla în locul lui Gigi Becali în ceea ce privește situația băncii tehnice a FCSB-ului.

Burleanu a transmis că ar fi renunțat la serviciile lui Mihai Pintilii și ar fi adus un antrenor cu experiență, chiar dacă acesta a reușit să o aducă pe podium pe FCSB.

Cu siguranță, aș lăsa destinul clubului pe mâna unui antrenor care se potriveste cu filosofia clubului, care este licențiat și care are experiență”, a spus Răzvan Burleanu în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat despre situația antrenorilor fără licențe PRO din Liga 1, Răzvan Burleanu a explicat că au fost luate anumite măsuri pentru a le facilita accesul către o carieră de antrenor jucătorilor aflați pe final de carieră.

Totuși, Burleanu a precizat că antrenorii nu trebuie să ”ardă etape”, așa cum Pintilii a făcut la FCSB, pentru că pot fi afectați de presiunea pusă de conducătorii cluburilor.

Singurele intervenții pe care le putem face sunt cele care deja au loc: implicarea noastră directă de a organiza un curs pentru dobândirea carnetului de antrenor. Îi încurajăm pe jucători să o facă chiar de la finalul carierei de fotbalist. Apoi, avem posbilitatea de a cumula licența A cu B. Când ne referim la acest timp, trebuie să ne gândim că în tot acest timp ei trebuie să fie angrenați la nivelul unui club.

Nu poți să antrenezi direct la nivelul Ligii 1. Presiunea este foarte mare la nivelul Ligii 1. Mulți dintre ei sunt bine intenționați, au abilitățile necesare pentru a reuși, dar când ești mai tânăr vrei să arzi anumite etape și nu ne-am dori ca o carieră de succes să se piardă ca urmare a unei presiuni din partea unui patron sau a unui președinte care pune mai presus de orice rezultatul la final de săptămână”, a adăugat președintele FRF.

Becali merge cu Pintilii, indiferent de acțiunile FRF: „Îi chem pe Rotaru și pe Stoichiță să-mi facă mie un antrenor. Le dau bani lor, câte 10.000 de euro șpagă”

Becali nu vrea să-l schimbe pe Pintilii, cel care a impresionat prin rezultate excelente cu FCSB după demisia lui Nicolae Dică, chiar dacă fostul mijlocaș ar putea avea probleme. Patronul de la FCSB a avut un discurs dur la adresa lui  Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și a lui Răzvan Rotaru, membru în Comisia Tehnică, despre care susține că nu ar trebui să se afle în pozițiile în care sunt la Federație.

Cine e cretinul ăla, dobitocul ăla care să schimbe antrenorul care aduce echipa de la locul 14 la locul 3? Nu mai pot eu de Federație… Nici nu o iau în seama. Să îl suspende!? De unde îl suspendă? Îl suspendă din România? Îl fac masor și gata.

Îi chem pe Rotaru (n.r. Răzvan Rotaru) și pe Stoichiță să-mi facă mie un antrenor. Le dau bani lor, câte 10.000 de euro șpagă. Îți dai seama în ce țară noi trăim? Râd și îmi văd de treaba mea.

Păi, noi avem adevărați monștri în fotbal, ca Gică Popescu, ca Ilie Dumitrescu, ca nu mai știu cine și noi îl punem director pe Stoichiță?! Pe Stoichiță și pe Rotaru? Păi, îți dai seama unde suntem? Cum să faci așa ceva?„, a declarat Becali la Pro Arena.

Etichete: antrenor , mihai pintilii , gigi becali , razvan burleanu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Daniel Boloca nu mai vrea să joace pentru România! – Gazeta Sporturilor
Next post Florin Răducioiu împarte un record uluitor cu Messi și cu Mbappe » A fost egalat în finala Campionatului Mondi – Gazeta Sporturilor