Atacantul român ajuns pe prima pagină a tabloidelor din Anglia: ”Era isterie. Nu înțelegeau de unde am apărut” – DigiSport

  • Liga 1: Sepsi – U Craiova 1948, duminică, 16:00, DGS 1

  • Liga 1: FCSB – Farul, duminică, 19:00, DGS 1

Atacantul român ajuns pe prima pagină a tabloidelor din Anglia: ”Era isterie. Nu înțelegeau de unde am apărut”

Ajuns la 38 de ani, ex-atacantul a povestit cum a ajuns să evolueze pentru Lincoln City, în 2008, mai ales că transferul de la acea vreme a făcut vâlvă în presa tabloidă din Anglia.

Galerie Foto

Pătulea și-a încercat șansa, în urmă cu 15 ani în liga a patra din Albion, dar a ajuns să lucreze și ca zidar. La acea vreme, publicația Evening Standard a susținut că Pătulea a încercat să atragă atenția asupra sa și a alergat pe teren cu iubita sa, dezbrăcată, în spate. 

”A fost văzut de îngrijitorul terenului alergând pe teren cu iubita în spate. Problema e că iubita era dezbrăcată, ceea ce a atras atenția jucătorilor”, au spus englezii.

Pătulea a spus cum a ajuns să joace pentru Lincoln City

Românul susține însă că povestea a fost cu totul alta.

”Peter Jackson (n.r. – antrenorul lui Lincoln City la acea vreme) a declarat doar că am alergat cu soția în spate, niciodată goală. În presa din Anglia nu s-a scris niciodată că a fost goală. Ceea ce a fost adevărat este că îngrijitorul m-a văzut cu soția mea. Ea a fost handbalistă, știa cu ce se mănâncă sportul și se antrena alături de mine.

La un moment dat, i-am spus că vreau să fac genuflexiuni. Nu aveam greutăți, așa că am luat-o în spate să lucrez câteva genuflexiuni cu ea.

Asta am făcut, a văzut îngrijitorul și de acolo s-a ajuns la nenorocirea din presă”, a spus Pătulea, la GSP Live.

Pătulea a mai precizat și cum a ajuns să joace pentru Lincoln

”Peter Jackson nu m-a luat pentru că mi-am cărat iubita în spinare. Mi-a dat o șansă fiindcă auzise că am jucat foarte bine la Boston United (n.r. – echipă de liga a șaptea).

Și mi-a comunicat în felul următor: ’Adrian, astăzi faci antrenament cu noi, iar mâine îți voi da 15 minute într-un meci’”, a mai spus Pătulea.

”Norocul a făcut ca a doua zi la meci titularii de bază să facă 1-1 cu o echipă de liga a șaptea. Iar antrenorul a schimbat toată echipa la pauză. Nu am avut doar 15 minute, ci 45. Am bătut până la urmă cu 6-1, am marcat 3 goluri și am dat două pase de gol.

Lumea din tribune, vreo 2.000 de oameni, erau șocați. Nu înțelegeau de unde am apărut. Atunci s-a implementat ideea că a venit la probe un jucător care și-a fi cărat soția în spate și presa a izbucnit”, a dăugat Adrian Pătulea.

Etichete: adrian patulea , lincoln city , patulea anglia , patulea zugrav


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post CD Projekt Red mizează totul pe noua expansiune Cyberpunk 2077: proiectul este uriaș – PLAYTECH
Next post Pierdere grea în Girona – Barcelona: Ousmane Dembele s-a „rupt” și poate rata meciuri cruciale – Gazeta Sporturilor