Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat marti, 24 ianuarie 2023, 11:16 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 14:54

Un fotbalist de legendă al lui Manchester United, club pentru care a strâns 471 de partide și 88 de goluri, nu a fost recunoscut de fani într-o imagine recentă postată pe Twitter.

Recent, un fan s-a pozat într-un bar alături de scoțianul Brian McClair (59 de ani), iar imaginea i-a uimit pe fani, pe Twitter.

METROSPORT „Sunt o ciudată în pat” » Soția fostului star din Premier League, dezvăluiri intime în podcast

Brian McClair, fostul mare fotbalist al lui Manchester United, de nerecunoscut

Departe de forma fizică din timpul carierei, cu barbă, păr lung și aspect neîngrijit, Brian McClair a fost de nerecunsocut.

„A devenit Moș Crăciun după retragerea din fotbal”, „Dumnezeule”, „La naiba!”, „Nu arată în cea mai bună formă, nu?” sau „Ce s-a întâmplat cu el”, „Chiar e el? Pare că are nevoie de un frizer” au fost câteva dintre comentariile fanilor care au rămas surprinși de cum arată McClair.

Totuși, mulți dintre ei și-au amintit de cariera lui McClair: „Un fotbalist excepțional!”, „A fost eroul meu. Un atacant subapreciat”.

Trecut înainte de pe la Aston Villa, Motherwell și Celtic, Brian McClair a ajuns la Manchester United în 1987. A jucat până în vara 1998, când a plecat la Motherwell, iar după 6 luni s-a retras.

La Manchester United, McClair are 471 de partide și 127 de goluri. În primul sezon a marcat 24 de goluri în campionat, devenind primul „diavol” care reușea asta după George Best (1967-1968).

35de meciuri are pentru naționala Scoției, reușind 2 goluri

Are 4 titluri de campion cu Manchester United, 2 Cupe al Angliei, 5 Supercupe, o Cupă a Ligii Angliei și o Supercupă a Europei. Cu Celtic a fost campion și a cucerit și o Cupă a Scoției.

Citește și: 

Fostul fundaș din Premier League s-a răzbunat pe fosta iubită, CEO la Mercedes » I-a aruncat lucrurile pe geam, după ce l-a înșelat: „O nenorocită”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post „Operațiunea Walkiria”, varianta rusă: un posibil complot eșuat împotriva lui Putin – Adevărul
Next post Lista oficialilor din Ucraina demiși în urma scandalurilor de corupție. Printre ei, guvernatorii a cinci regiuni – HotNews.ro