Apple vrea display-uri mai mari pe tabletele iPad Pro; Modele de 11.1 și 13 inch vor sosi în 2024 – Mobilissimo.ro

Seria de tablete iPad Pro din portofoliul Apple ar suferi modificări din 2024, compania dorind să integreze display-uri mai mari pe aceste modele. Informațiile sosesc prin intermediul analistului de display-uri Ross Young, deci sunt șanse mari ca zvonmurile să fie adevărate. Totuși, până în 2024, Apple ar mai lansa o generație de tablete cu panouri de 11, respectiv 12.9 inch în diagonală. Detalii avem mai jos.

Conform tipster-ului, seria iPad Pro din 2024 va aduce display-uri OLED cu refresh rate ridicat. Ca un reminder, momentan varianta de 11 inch iPad Pro vine cu un display Super Retina, IPS, iar modelul de 12.9 inch aduce un panou Mini-LED. Apple ar putea tăia din margini pentru a integra display-uri mai mari în cazul modelelor din 2024, corpul tabletelor urmând să aibă dimensiuni similare, însă. 

Vă reamintesc că cele mai noi tablete iPad Pro au debutat în luna octombrie a acestui an. Au fost prezentate subtil, printr-un comunicat de presă emis de către Apple. Ele aduc un nou CPU Apple M2 sub capotă, pot filma la calitate ProRes și au adus suport Hover, Apple Pencil fiind detectat la o înălțime de 12 mm deasupra display-ului. 

Au existat zvonuri conform cărora Apple lucrează la un iPad Pro de 14.1 inch în trecut, însă Ross Young spune că acesta nu se află în dezvoltare momentan. De asemenea, există și zvonuri care susțin că Apple pregătește un iPad cu display de 16 inch în diagonală. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Război în Ucraina, ziua 310. Volodimir Zelenski a promulgat noua lege privind minoritățile naționale… – Antena 3 CNN
Next post Ucraina, atacată „masiv” de Rusia cu peste 100 de rachete. Mai multe explozii au fost auzite – STIRILEPROTV.RO