Anunțul lui Marcel Pușcaș, după ce s-a zvonit că Adrian Mititelu plănuiește să-l dea afară pe Nicolo Napoli – DigiSport

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Marcel Pușcaș a lămurit situația lui Nicolo Napoli

Prin intermediul unui articol scris pe pagina sa de Facebook, Marcel Pușcaș a scris că nu se pune problema ca Nicolo Napoli să plece de la echipă. Totodată, oficialul celor de la U Craiova 1948 a discutat și despre posibilitatea ca Nicolae Dică să ajungă în Bănie, așa cum s-a zvonit în ultimele zile.

„Ambii au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului. Și dac-ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea.

Nu permite regulamentul. Deocamdată sursele oficiale la FCU Craiova 1948 sunt patronii Mititelu și cu subsemnatul. Orice altă părere inseamnă doar speculații și deci, cancan”, a scris Marcel Pușcaș, printre altele, pe rețelele sociale.

Chiar dacă s-a scris că Nicolae Dică o poate prelua pe U Craiova 1948, antrenorul nu mai poate pregăti vreo echipă în sezonul curent, asta deoarece a bifat deja două mandate în stagiunea curentă: la FCSB și CS Mioveni.

Al nouălea mandat al lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948

Italianul a mai fost la echipa din Craiova în perioadele 2003 – 2004, octombrie 2007 – mai 2009, ianuarie – aprilie 2011, aprilie – iunie 2011 (director tehnic), iulie 2013 – februarie 2014, octombrie 2019 – mai 2019, august – octombrie 2020 și ianuarie – iunie 2022.

Etichete: liga 1 , nicolae dica , nicolo napoli , marcel puscas , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post „Ne luăm scuturile și săbiile”. Chipciu, declarație „epică”: „Cheamă-mă la o cafea și filosofăm. Am fost nervos rău” – DigiSport
Next post Încă o noutate în lotul României pentru acțiunea Andorra-Belarus. Și Mario Camora este out! – DigiSport