Antonio Conte își regândește viitorul, răvășit de tragedia celor 3 prieteni ai săi: „Munca nu e totul în viață – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat sambata, 21 ianuarie 2023, 11:02 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 11:54

Antonio Conte (53 de ani), antrenorul lui Tottenham, a trecut prin luni dificile. A pierdut 3 prieteni, bolnavi de cancer, într-un timp foarte scurt: Gian Piero Ventrone (61 de ani) – preparator fizic la Spurs, și foștii mari fotbaliști Sinisa Mihajlovic (51) și Gianluca Vialli (58).

Aceste tragedii l-au făcut pe tehnicianul italian să-și regândească viața și cariera.

„Când se întâmplă ce s-a întâmplat cu Sinisa și Gianluca, începi să te gândești că e mai bine să-ți dedici timpul familiei și prietenilor. Munca nu e totul în viață. Acest sezon a fost dificil din punct de vedere personal.

Am pierdut trei persoane pe care le cunoșteam foarte bine, într-un timp foarte scurt. Nu e deloc simplu.

Când ai copii la scoală, trebuie să le arăți respect, pentru că dacă îi iei după tine în fiecare sezon în altă parte, li se schimbă total mediul. Nu vreau să le influențez viața așa.

De multe ori dăm importanță muncii, uitând de familie. Trebuie să avem mai mult timp pentru noi înșine. În acest sezon mă gândesc mult la viitorul meu. Aceasta e pasiunea noastră, dar pentru ea am pierdut multe”, a spus Conte.

Antrenorul născut la Lecce are o fiică, Vittoria, de 15 ani, care locuiește cu soția lui Conte, Elisabetta, în Italia. Antonio stă în Londra, la un hotel, și merge în Peninsulă de câte ori are ocazia sau este vizitat de familia lui în capitala Angliei.

Pep Guardiola, un car de nervi după victoria obținută de Manchester City în campionat: „Ne lipsește pasiunea. Asta se aplică și în cazul fanilor noștri” MANCHESTER CITY – TOTTENHAM 4-2 Pep Guardiola, un car de nervi după victoria obținută de Manchester City în campionat: „Ne lipsește pasiunea. Asta se aplică și în cazul fanilor noștri” Comeback de senzație în Manchester City - Tottenham » KO în 11 minute, după ce aveau 2-0 la pauză! PREMIER LEAGUE Comeback de senzație în Manchester City – Tottenham » KO în 11 minute, după ce aveau 2-0 la pauză!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Juventus a fost penalizată cu 15 puncte, în Serie A. Sancțiuni drastice și pentru foștii conducători – DigiSport
Next post Rapid, gata să transfere un campion mondial, plus un sud-american cu 146 de meciuri în Spania – DigiSport