Andrei Ivan, dezvăluiri neștiute din momentul în care Mirel Rădoi și-a anuțat plecarea de la Craiova. Ce me… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2022, 23:21

Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2022, 23:28

La finalul meciului, Andrei Ivan a vorbit în premieră despre plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică a Universității Craiova. Atacantul oltenilor a dezvăluit că tot vestiarul s-a rugat de tehnicianul de 41 de ani să rămână la echipă.

„O primă repriză bună făcută de noi. În a doua repriză ne-am văzut cu 1-0 pe tabelă şi am încercat să nu mai riscăm. Putea să ne coste. Probabil nu intrăm concentraţi în a doua repriză, aşa a fost şi meciul trecut. Sperăm să reglăm totul.

O victorie muncită de toată echipa, suntem bucuroşi şi sperăm ca etapa viitoare să câştigăm. N-am făcut un meci wow, dar vrea să joc din ce în ce mai bine şi să fiu Andrei Ivan care am fost şi în trecut. Nu vreau să comentez, ştiu doar eu şi familia mea. Vreau să trec peste ce a fost.

Ivan, surprins de decizia lui Mirel Rădoi de a părăsi echipa

Ne-a surprins pe toţi din vestiar (n.r. – plecarea lui Mirel Rădoi), am vorbit cu Mister şi l-am rugat să rămână toată echipa. Asta a fost decizia dânsului. Nu avem ce să facem. A fost decizia lui Mister, nu am avut ce să comentez. Contează că m-a adus înapoi şi m-a băgat în echipă.

Sperăm să câştigăm cu cei de la Chindia şi apoi să intrăm în vacanţă. Nu am vorbit, momentan este Dragoş Bon. Acum ne este bine cu dânsul şi vedem pe viitor ce va fi. Sincer nu vreau să comentez (n.r. despre Laurenţiu Reghecampf), este la altă echipă şi nu vreau să comentez”, a spus Andrei Ivan la finalul meciului CS Mioveni – Universitatea Craiova.

Meciul cu Mioveni a fost primul duel al lui Dragoş Bon pe banca oltenilor. Universitatea venea după cinci meciuri fără victorie în toate competiţiile şi trei în campionat (două egaluri şi un eşec).

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Dialog aprins între Duckadam și Crăciunescu pe tema arbitrajului. ”Hai să fim serioși!” / ”Dar ce, doar tu ești serios?” – DigiSport
Next post Xiaomi prezintă primul său mini PC, cu procesor Intel nou, 16 GB RAM, SSD rapid – connect