„Am slăbit vreo 30 de kilograme!” Cum arată acum Marian Iancu, după ce a stat 8 ani în spatele gratiilor – DigiSport

  • Liga 1: Rapid – Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 1: U Cluj – Voluntari, vineri, 16:30, DGS 1

Marian Iancu: „Am slăbit vreo 30 de kilograme!”

Galerie Foto

Fostul patron al celor de la Poli Timișoara a dezvăluit că a slăbit 30 de kilograme cât timp a fost închis și a demontat zvonurile conform cărora ar fi avut probleme de sănătate.

”Am fost puțin ocupat în ultimii opt ani de zile. Ocupat cu ghilimelele de rigoare. Am fost la odihnă. Acum, am o ordine de priorități, pe care o parcurg. Trebuie să recuperez timpul pierdut și pe asta mă focusez acum.

Nu am avut nicio problemă de sănătate cât timp am fost închis. Chiar deloc. Am slăbit un pic. Am făcut sport. Există și o parte plină a paharului, m-am ocupat de ceea ce nu m-am putut ocupa în libertate. Am slăbit vreo 30 de kilograme. Nu am absolut nimic, dimpotrivă, sunt chiar mai bine decât înainte.”, a declarat Marian Iancu, la Pro Arena.

Marian Iancu a fost eliberat în iunie 2022

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara a fost eliberat condiționat la finalul lunii iunie 2022, după ce a ispășit opt ani de închisoare, dar și cu șase ani mai devreme față de pedeapsa primită.

În urma deciziei Judecătoriei sectorului 4, Iancu urmează a părăsi arestul în perioada următoare.

”În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală admite contestaţia formulată de contestatorul – petent Iancu Alexandru Marian împotriva sentinţei penale nr. 1026 din data de 11.05.2022 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 10415/4/2022.

Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza: În temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 C.pen.1969 şi cu aplicarea art. 5 NCP admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul – condamnat Iancu Alexandru Marian.

Dispune liberarea condiţionată a petentului – condamnat de sub puterea MEPI nr. 270/2022 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală în baza sentinţei penale nr. 92/2022. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în soluționarea cazului.

Cu Iancu finanțator, Poli Timișoara a fost printre echipele de top din România, înainte să fie retrogradată în Liga2, iar în Europa a jucat în grupele UEFA Europa League, după ce în preliminariile UEFA Champions League a produs o surpriză imensă prin eliminarea celor de la Șahtior, în urmă cu 11 ani.

Cine este Marian Iancu și de ce a fost condamnat

Omul de afaceri a fost trimis în judecată în 2006, la un an după ce Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a descoperit că Marian Iancu şi alte opt persoane ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 1,356 miliarde de lei. Ulterior, DIICOT a confirmat că prin firmele lui Iancu au fost derulate tranzacţii fictive cu uleiuri minerale.

Acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO, Marian Iancu a fost obligat să înapoieze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro, împreună cu doi complici.

În spatele gratiilor au ajuns şi fratele său, Octavian Iancu, dar şi fostul său asociat, Constantin Mărgărit, care au primit câte 10 ani de închisoare.

Pentru a recupera prejudiciul, magistraţii Curţii de Apel au decis confiscarea, de la Marian Iancu şi de la ceilalţi doi inculpaţi condamnaţi, a 7 case şi apartamente, 7 terenuri şi 3 maşini.

Totodată, judecătorii au decis ca autorităţile să caute bunurile pe care fraţii Iancu le deţin în Elveţia, Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Etichete: marian iancu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ce a spus Guardiola după ce Manchester City a revenit de la 0-2 în meciul cu Tottenham – DigiSport
Next post Giveaway ASUS ROG România! Sunt puse la bătaie 20 de premii, inclusiv un laptop ROG Strix G17, cu grafică NVIDIA RTX; Cum participi? – Mobilissimo.ro