„Află Elias Bucurică și vin suporterii peste noi!” » Ovidiu Burcă încercase să-i sperie pe roș-albi înaintea g – Gazeta Sporturilor

Înainte să-și facă praf jucătorii într-o conferință de presă, Ovidiu Burcă încercase să-i convingă să renunțe la ideea grevei. Într-o discuție pe care o avuseseră vineri, fotbaliștii îi transmiseseră antrenorului că nu mai suportă situația, erau aproape trei luni în care nu primiseră salariile, și că refuză să se mai pregătească. 

SCANDALUL LICENȚELOR Scandalul licențelor din Superliga se mută la TAS » Se teme că rămâne șomer și vrea să dea în judecată Federația

Ștefan Fara: „N-am bani nici de-o omletă!”

„Dacă află Elias vin suporterii peste noi! Să vedeți atunci scandal” a fost replica lui Burcă. Elias Bucurică, liderul suporterilor, avea să apară la Săftica până la urmă, pentru că-l chemase magazionerul. Când a aflat că liderul ultras fusese anunțat, antrenorul a dispărut de la Săftica. Bucurică a mers acolo ca să încerce și el să-i calmeze pe jucători, să le transmită că existau bani pentru achitarea câte unui salariu. 

Surse din echipă povestesc că inițiativa pentru grevă le-a aparținut „veteranilor” din formație, Patriche și Neluț Roșu. Ei discutau deja de ceva vreme despre sumele restante. În urma scandalului au picat alte capete: Fara, Buhăescu, Dudea, Tomozei, Gavrilă. Fara a fost exclus pentru că în ședința avută cu Burcă a spus ”nu mai am bani nici măcar să-mi cumpăr niște ouă pentru o omletă!”. Portarul locuia în cantonamentul din Săftica.

Filip Dujmovici, Gorka Larrucea și Dani Iglesias: „Lăsați-ne să plecăm și noi!”

Antrenorul era dispus să renunțe și la alți jucători. El îi transmisese lui Roșu: „Dacă nu-ți convine situația, mergi la conducere și reziliază contractul”. Mijlocașul fost la CFR, și Chiajna a rămas la Dinamo, măcar pentru moment.

Burcă și conducerea executivă au interesul să păstreze jucătorii cu care au mai rămas, pentru că alții n-au voie să aducă. Din cauza unei datorii către Puljici, FIFA le-a interzis roș-albilor să mai legitimeze fotbaliști noi. 

Lotul ar putea fi subțiat și mai rău în perioada următoare, deoarece există trei străini care insistă să fie lăsați să plece. Portarul Filip Dujmovici, mijlocașul Gorka Larrucea și atacantul Dani Iglesias sunt doriți de formații din prima ligă și încearcă să scape de la Dinamo. 

Roș-albii au încheiat anul trecut pe poziția a opta în liga secundă și sperau să urce printre primele șase locuri ca să participe în play-off. Situația în care au ajuns acum nu le mai permite să fie optimiști pentru restul sezonului. 

„Nu semnezi? Nu te mai antrenăm!”

Buhăescu a semnat deja rezilierea contractului, iar Fara, Tomozei și Gavrilă au primit oficial dreptul de a se antrena cu alte formații. Alin Dudea a refuzat să plece în condițiile pe care i le impunea clubul. Fundașul a cerut să fie plătit la zi ca să plece, adică să încaseze banii pentru două luni. Conducerea i-a propus să rezilieze contractul și să accepte să primească banii în luna martie. 

Jucătorul nu a fost de acord, motiv pentru care conducerea l-a lăsat să se antreneze singur, fără să-i pună la dispoziție un antrenor, asistență medicală, materiale pentru pregătire. Dudea nu a fost de acord să semneze pentru recuperarea banilor în martie fiindcă nu avea garanția că i-ar lua măcar atunci, risca să fie nevoit să deschidă un proces în martie și să mai dureze luni bune până încasa salariile. 

VIDEO. Ovidiu Burcă își atacă jucătorii: „Să le fie rușine! Au distrus tot ce am construit”

Citește și:

Florin Răducioiu l-a desființat pe Burcă: „Ești incoerent în ce faci și ce spui” + „Jucătorilor cine le plătește facturile? Părinții?”

Mironică l-a „tamponat” pe Vlad Iacob » Dialog aprins la TV: „Să-i spunem «Specialul» lui Ovidiu Burcă. Alții sunt o pată pe istoria clubului, nu jucătorii” vs. „Și la Casa Albă s-a întâmplat asta”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Florentino Perez se gândește să renunțe la Carlo Ancelotti! La cine visează președintele lui Real Madrid – DigiSport
Next post Ce a spus Guardiola după ce Manchester City a revenit de la 0-2 în meciul cu Tottenham – DigiSport