Adrian Mutu a anunțat trei plecări de la Rapid, după victoria cu Petrolul + Mesaj pentru Alex Ioniță – DigiSport

  • Liga 1: FCSBCFR, joi, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 22:00, DGS 1

Antrenorul Rapidului a dezvăluit că le-a comunicat deja lui Damien Dussaut, Jakub Vojtus și Younes Bnou Marzouk că nu va mai conta pe ei și că trebuie să-și caute alte echipe.

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid – Petrolul 3-1:

Damien Dussaut, Jakub Vojtus și Younes Bnou Marzouk pleacă de la Rapid

Mai avem un meci la Arad, foarte greu, pe un teren greu, cu o echipă care are nevoie de puncte, iar luni, în ziua următoare, ne vom întâlni și vom discuta despre transferuri. Știu ce-mi doresc, am și luat niște decizii, am anunțat că trei jucători nu intră în planurile mele pentru anul viitor, Vojtus, Marzouk și Dussaut.

Am luat deciziile și forțat de împrejurări, pentru că Dussaut și Marzouk au fost puțin prezenți sezonul ăsta, Vojtus nu m-a mulțumit. Am preferat să-i anunț acum ca să aibă și ei timp să-și facă planurile pentru ce a mai rămas din acest sezon.

A contat și cartonașul roșu luat de Vojtus în Cupă, la Rapid avem nevoie de jucători care știu să joace cu presiune. Nu sunt supărat pe ei, sunt doar niște alegeri. Chiar dacă nu îmi plac, trebuie să le iau”, a declarat Adrian Mutu.

  • Damien Dussaut a ajuns în vară la Rapid și a bifat doar trei apariții
  • Jakub Vojtus, ajuns la Rapid în ianuarie, a evoluat în opt meciuri în acest sezon și a marcat o dată
  • Younes Bnou Marzouk, la Rapid din vara lui 2021, nu a jucat în niciun meci în acest sezon

Adrian Mutu, despre meciul cu Petrolul și un mesaj pentru Alex Ioniță

Adrian Mutu a ținut să evidențieze prestația jucătorilor săi din meciul cu Petrolul și a transmis că așteaptă mai mult de la Alex Ioniță.

A fost un meci intens, a fost un meci cu de toate. Puteam să ni-l facem mai ușor în prima repriză dacă marcam prin Ioniță, apoi, la faza următoare, am avut noroc.

Frumos fotbalul, ciudat, trăiești emoții pe care rar le întâlnești în viața de zi cu zi. Puteam să ne facem meciul ușor, apoi în secunda următoarea puteam fi egalați și cine știe care era soarta jocului.

Cred că am jucat mai bine decât în ultimele două meciuri, jucătorii și-au asumat mai multe riscuri, ceea ce le-am cerut și ceea ce trebuie să existe la o echipă de talia Rapidului.

Nu am nimic cu el, penalty-urile se ratează, am trecut și eu prin așa ceva. N-am avut mult timp să mă gândesc la penalty-ul ratat de Ioniță.

I-am spus în minutul 70 că e cazul să se trezească, Ioniță are momente când arată că are o tehnică fină și o calitate deosebită, dar trebuie să le aibă mai des”, a transmis Adrian Mutu.

VIDEO cu declarațiile lui Adrian Mutu:

Etichete: adrian mutu , plecari rapid , damien dussaut , jakub vojtus , younes bnou marzouk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Imediat după Rapid – Petrolul 3-1, Mutu a anunțat că dă 3 jucători afară: „Aveți numele! Clubul a fost de acor – Gazeta Sporturilor
Next post Începe curățenia de iarnă la Rapid! Adrian Mutu a anunțat numele primilor 3 fotbaliști care… – Prosport