Adio, Qatar! Ivana Knoll s-a decis: în ce țară merge să muncească și cu ce se va ocupa – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Burnley, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Cupa Ligii Angliei: Man. CityLiverpool, joi, 22:00, DGS 1

Ivana Knoll a primit viză și va lucra în SUA ca și model

Galerie Foto

Croata a fost cea mai cunoscută prezență de sex feminin de la Cupa Mondială din Qatar. De când a început turneul, Knoll a atras atenția. Cu fiecare meci jucat de Croația, popularitatea Ivanei a crescut direct proporțional.

Acum, Ivana a ajuns să aibă peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram. Este o realizare extrem de importantă a croatei, mai ales că înainte de turneul final din Qatar ea avea în jur de 600.000 de „followeri”.

În ultima vreme, ea își împarte timpul între Statele Unite și Croația. Ivana Knoll, care reprezintă o agenție de modelling din Los Angeles, a obținut o viză în octombrie, care îi permite să lucreze în Statele Unite pentru următorii 3 ani.

„Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram, după ce a primit viza.

Ivana s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit în primii 8 ani, dar are părinți din Croația. Ea a studiat în Bosnia & Herțegovina, a făcut un liceu privat și a absolvit apoi o specializare de design în Croația, la Zagreb, după care a făcut facultatea la Rijeka.

La început, Ivana Knoll și-a câștigat existența din ocupația sa de fotomodel, pe care a început-o de la o vârstă destul de fragedă și a fost finalistă la Miss Croația 2016.

Ulterior, ea a devenit designer vestimentar și apoi și-a înființat o companie care se axează pe lenjerie intimă. Ea promovează vestimentația în culorile tradiționale ale steagului Croației.

FOTO Ivana Knoll a fost pe stadion la finala Cupei Mondiale 2022, Argentina – Franța

Galerie Foto

Ivana Knoll (30 de ani) supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a fost prezentă pe stadionul Lusail, la ultimul act.

Croata devenită celebră în Qatar a postat un mesaj scurt pe Instagram, acolo unde a depășit bariera de 3 milioane de urmăritori.

„Ultimul meci de la Cupa Mondială”, a postat Ivana Knoll, pe Instagram.

Etichete: croatia , cupa mondiala 2022 , ivana knoll


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Lionel Messi, cel mai bun din toate timpurile? Dezbatere amplă în Gazeta de azi: 6 mari fotbaliști analizați, – Gazeta Sporturilor
Next post Vladimir Putin a dat verdictul, a doua zi după finala Cupei Mondiale 2022 – DigiSport