Adi Popa a anunțat că pleacă de la Steaua dacă nu se respectă ce i s-a promis – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Leicester, marți, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Adi Popa va pleca de la Steaua în iunie 2023

„Mi se termină contractul la vară și probabil că, dacă nu vor vrea să promoveze, am și eu o vârstă, nu știu de ce aș mai sta dacă nu se va dori promovarea. Eu am venit aici ca să promovez și promisiunile erau că se va putea chiar din primul an.

La anul, cele două echipe din Liga 1 care vor pica își vor dori să revină și va fi o luptă și mai aprigă. Anul trecut am avut Petrolul și Hermannstadt, iar anul acesta am scăpat de cele din Liga 1, am rămas doar noi.

Categoric (n.r. s-a pierdut cea mai mare oportunitate să se promoveze). Anul ăsta era anul cel mai la îndemână să se promoveze, din punct de vedere sportiv.

E foarte greu să te motivezi știind că nu ai dreptul de promovare, să îi motivezi și pe cei de lângă tine, pentru că pică pe umerii celor cu experiență, pentru că îi ai pe umerii tăi și pe cei tineri, pe care tu îi motivezi. E frustrant. Noi defilăm în Liga 2″, a spus Adi Popa, la Fotbal Club.

Află dacă suntem cu adevărat mai aproape de construirea unei mașini a timpului de pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Steaua nu are nici acum drept de promovare în Liga 1

Steaua nu a reușit să-și schimbe forma de organizare, așa că încă nu are drept de promovare în Liga 1.

La un moment dat, în noiembrie 2022, Gigi Becali chiar a propus o asociere a lui FCSB cu CSA Steaua, ceea ce ar face ca echipa pe care o deține să poată purta din nou numele ”Steaua”, să aibă marca istorică și să evolueze pe noul stadion din Ghencea.

Însă Steaua, chiar dacă se află în Liga 2, ar putea să-și schimbe, în cele din urmă, forma de organizare, pentru a avea drept de promovare.

Ordinul de Ministru semnat de Vasile Dîncu prevede faptul că CSA Steaua se poate asocia cu alte entități juridice pentru a-și schimba forma de organizare și, în consecință, ar avea drept de promovare în Liga 1. Numai că, eventual, din sezonul viitor.

  • De când a ajuns în Liga 2, Adrian Popa are 36 de meciuri oficiale, 11 goluri și 4 pase decisive la Steaua.

Etichete: adrian popa , adi popa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post N-a stat deloc pe gânduri! Anunțul făcut de partenera milionarului ajuns falit la 39 de ani – DigiSport
Next post Diego Simeone i-a anunțat pe șefii lui Atletico Madrid că va pleca de la echipă… – SPORT.RO