Acuzații grave înainte de semifinala Argentina – Croația: „Un titular argentinian s-a lăudat în fața colegilor – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 12 decembrie 2022, 09:35 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 10:19

Înainte de Argentina – Croația, prima semifinală de la Campionatul Mondial din Qatar, jurnaliștii din țara europeană îi acuză pe adversari că plănuiesc să recurgă la gesturi murdare. „Un titular s-a lăudat că ne va înnebuni jucătorii”, scriu croații. 

„În ajunul semifinalelor, au apărut vești scandaloase despre pregătirea argentinienilor pentru meciul cu Croația”, notează publicația croată Sportske Novosti înainte de duelul contra sud-americanilor, programat marți, 13 decembrie, la ora 21:00.

Croații scriu, pe surse, că un titular incontestabil din echipa Argentinei s-ar fi lăudat într-o video-conferință cu colegii de la echipa de club că „îi voi înnebuni pe croați atât de rău încât vor ceda și vor fi învinși după numai 60 de minute”.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – FCSB 0-2 Risto Radunovic, îngrozit de accidentarile lui Olaru și Compagno: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

Înainte de semifinala Argentina – Croația, europenii lansează acuzații serioase

Jurnaliștii din țara lui Modric, Kovacic și Brozovic susțin că sud-americanii vor încerca să-i provoace pe croați, cu scopul ca aceștia să comită greșeli și să încaseze cartonașe, chiar să fie eliminați. „Este o tactică pe care au folosit-o deja, în meciul cu Țările de Jos”, consideră aceștia.

Potrivit croaților, trei jucători argentinieni ar fi primit instrucțiuni astfel încât să provoace trei fotbaliști din echipa Croației, considerați verigile slabe, iuți la mânie.

Planul argentinienilor ar fi să-i calce pe adversari, să-i înjure, chiar să recurgă la provocări murdare, precum „M-am culcat cu soția ta”.

„Nimic surprinzător, dar este rușinos dacă cineva ar încerca să ajungă în finală cu astfel de mizerii. Croații trebuie să reziste, să rămână concentrați. Cel mai rău pentru ei ar fi să cedeze, să cadă precum amatorii”, se mai arată în publicația citată.

„Argentina va încerca să ne provoace prin toate mijloacele”

Senzația că argentinienii vor fi puși pe harță este împărtășită și de Josip Simunic (44 de ani), fost internațional croat cu 105 meciuri la națională, în prezent selecționerul reprezentativei U19.

„Trebuie să fim atenți să nu ne provoace. Vor încerca să o facă prin toate mijloacele, atât prin intermediul fanilor, cât și prin intermediul arbitrilor. Trebuie să fim la fel de inteligenți ca până acum.

Trebuie să fii umil. Ați văzut gesturile lui Luka, când i-a consolat pe brazilieni, apoi ați văzut ce le-au făcut argentinienii olandezilor. Este urât, sălbatic, nimeni nu are nevoie de așa ceva. Dar ei sunt irelevanți, noi contăm”, a precizat Simunic, conform Sportske Novosti.

Josip Simunic: „Croația vrea titlul mondial!”

„Sunt convins că naționala Croației va fi în finală. La precedentul Campionat Mondial am jucat puțin diferit. Acolo am atacat sus, Luka, Rakitic și Brozovic au citit jocul genial, dar acum e diferit. Avem mai mare grijă în apărare, dar în continuare avem posesia.

Argentina este bună, Messi vrea titlul, dar avem experiența necesară și suntem în creștere. Mijlocașii sunt foarte importanți, cred că Brozovic și Luka vor avea cel mai mult de muncit cu Messi.

Au multă calitate, au fost mereu o națională puternică, dar când ne privesc acum au o impresie diferită. Toată lumea credea că Brazilia va scăpa ușor de noi, dar în realitate nu ne-au făcut nimic. Ne-au respectat mult, cred că va fi la fel cu Argentina.

Au o misiune, să câștige titlul, dar realistic și noi suntem aici să câștigăm, nu am ajuns din greșeală în semifinale”, a adăugat Simunic.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

„Uite, așa câștigi un Mondial!” » Englezii au scos din arhivă un videoclip din 2018, cu Harry Kane exersând de la 11 metri cu o legendă a rugby-ului

Neymar nu a mai rezistat » Cum a reacționat după demisia lui Tite: „Vorbeai urât despre mine, dar uite că destinul are simțul umorului”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce l-a văzut pe David Miculescu plin de noroi – DigiSport
Next post Câștigătorii de la The Game Awards, ce au căutat românii pe Google în 2022 și căștile cu care arăți ca Sub-Zero – Zona IT