Actorul Jeremy Renner, Hawkeye din universul Marvel, se află în stare „critică, dar stabilă” după un… – Digi24

Actorul Jeremy Renner se află în stare „critică, dar stabilă” după un accident petrecut la locuința lui, în care a fost implicat un plug de zăpadă, informează NPR.

Reprezentantul actorului a declarat, ieri, că accidentul s-a petrecut în timp ce Renner dădea zăpada la o parte folosind un plug de zăpadă. Nu au fost dezvăluite alte detalii despre starea actorului de 51 de ani, reprezentantul lui menționând doar că familia se află alături de el.

Renner se află în stare critică, dar stabilă, după ce a fost preluat de un elicopter și transportat la spital, scrie și publicația Deadline, citată de Huff Post.

Deadline adaugă că Jeremy Renner are o locuință în zona Mount Rose-Ski Tahoe din statul Nevada, unde o furtună a provocat căderi mari de zăpadă pe 31 decembrie și a lăsat mii de oameni fără curent electric.

Jeremy Rennes a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolurile din „The Hurt Locker” și „The Town”, primul film transformându-l și într-un actor faimos. El mai este cunoscut și pentru rolul Clint Barton/Hawkeye din universul cinematic Marvel, personajul lui apărând în mai multe filme și având propriul serial.

Editor : V.M.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Din milionar, a ajuns falit la 39 de ani. „Nu și-a plătit nici ratele la casă, probabil o va pierde!” – DigiSport
Next post „Fiți cu ochii pe el!” Un jucător de la FCSB, vedetă pe site-ul UEFA. Ce preț i-a stabilit Becali – DigiSport