A luat 200.000 de euro pentru 206 minute jucate la FCSB și acum își caută echipă. ”Nu mai este interesat de bani” – DigiSport

  • Premier League: Wolverhampton – Man. United, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • La Liga: Barcelona – Espanyol, sâmbătă, 15:00, DGS 2

Atacantul nu-și dorește decât un angajament în care să se bucure de fotbal, deoarece în ultimii ani nu a reușit acest lucru.

Lukasz Gikiewicz are două oferte

Potrivit presei din Polonia, fostul atacant de la FCSB și Gaz Metan Mediaș are oferte concrete în acest moment, pe care le analizează cu atenție: de la Rzeszow – din liga a doua poloneză, și de la Radunia Stezyca – din liga a treia poloneză.

Sursa citată anunță că fotbalistul ”nu mai este deloc interesat de aspectul financiar” la viitoarea sa echipă, ci este mai degrabă interesat de seriozitatea proiectului în care ar urma să fie inclus.

  • Recent, au existat zvonuri care îl transferau pe Gikiewicz la echipa secundă a celor de la Rakow.

200.000 de euro pentru 206 minute la FCSB

Lukasz Gikiewicz a rămas în memoria fotbalului românesc, dar nu pentru evoluțiile sale de pe teren, ci pentru procesele pe care le-a câștigat împotriva cluburilor din Liga 1.

Prima ”victimă” a fost FCSB. Polonezul a obținut 93.000 de euro despăgubire după ce i s-a reziliat contractul, apoi alți 103.000 de euro pentru faptul că a îndurat ”torturi psihice” din partea patronului de la FCSB, Gigi Becali.

  • Patru meciuri a jucat Gikiewicz la FCSB, în sezonul 2019/2020, fără să marcheze vreun gol. În total, a bifat 206 minute pentru ”roș-albaștri”.

A câștigat procesul și cu Gaz Metan

Apoi, Lukasz a avut câștig de cauză și în procesul intentat defunctei Gaz Metan. Înainte de a ajunge la FCSB, fotbalistul a fost foarte aproape de a ajunge la Mediaș, dar mutarea nu s-a mai realizat.

Polonezul i-a dat în judecată pe conducătorii de la Mediaș sub acuzația falsificării semnăturii, iar TAS i-a dat dreptate. Așadar, Gaz Metan a fost găsită vinovată și obligată să-i achite jucătorului aproximativ 150.000 de euro. 

Nu se știe exact dacă a primit banii de la Mediaș, fiind cunoscută situația financiară precară a echipei din acea perioadă.

Etichete: polonia , gaz metan , lukasz gikiewicz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Liverpool – Leicester 2-1, ACUM, la Digi Sport 2. De cascadorii râsului. Faes a dat două autogoluri în 7 minute – DigiSport
Next post Valladolid – Real Madrid 0-2. Benzema, ”dublă” în ultimul meci al anului – DigiSport