A durat 30 de zile! S-au aflat cele 4 cuvinte rostite de Leo Messi, înainte de execuția care l-a făcut campion mondial – DigiSport

  • Premier League: Cr. PalaceMan. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: LevanteAtletico, miercuri, 22:00, DGS 2

Meciul s-a decis la lovituri de departajare, iar decarul „Pumelor” a fost extrem de emoționat înainte de execuția decisivă, transformată de Gonzalo Montiel. 

Cele 4 cuvinte rostite de Lionel Messi înainte de lovitura care l-a făcut campion mondial

Înainte să cadă în genunchi de emoții și toți colegii să se năpustească asupra lui, Messi a fost surprins rostind câteva cuvinte, care au fost scoase la iveală abia acum.

„Puede ser hoy, abu”, au fost cele patru cuvinte rostite de Messi, conform Goal, propoziție care, în limba română, înseamnă „Poate fi astăzi, bunico”.

De altfel, argentinianul a fost surprins uitându-se spre cer chiar înainte ca Montiel să lovească mingea. 

Galerie Foto

Lionel Messi a petrecut într-o locație superbă, după ce a devenit campion mondial

Așa cum obișnuiește în fiecare an, superstarul lui PSG a sărbătorit Crăciunul cu soția sa, Antonela Roccuzzo, și cu cei trei copiii ai lor, însă de data aceasta a avut și invitați speciali: Luis Suarez și Sofia Balbi, care au tot trei copii.

Argentinianul l-a invitat pe bunul său prieten pentru a lua masa de Crăciun împreună, iar locația aleasă a fost una superbă. 

Familiile lui Messi și Suarez s-au bucurat de Sărbătorile de iarnă în orașul argentinian Santa Fe, la Kentucky Golf Club, care oferă peisaje absolut spectaculoase, așa cum poate fi văzut în galeria foto de mai jos. 

Galerie Foto

Etichete: leo messi , argentina , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Un soldat rus care ar fi dezertat dintr-o unitate militară din Ucraina a fost împușcat în timp ce s-ar fi… – Digi24
Next post Trei ipoteze sunt luate în calcul pentru prăbușirea elicopterului lângă Kiev. Cine erau oficialii… – Digi24